Toegangscontrole: houd toezicht op wie er binnenkomt

Het is onmogelijk om altijd in de gaten te houden wie er bij uw pand of woonhuis naar binnen gaat. Het instellen van toegangscontrole zorgt ervoor dat u zelf kunt bepalen wie er waar naar binnen kan.

Een toegangscontrolepunt wordt vaak bij toegangswegen zoals de voordeur geplaatst. Alleen personen die een geldige toegangskaart hebben, mogen naar binnen. Personen die niet van u naar binnen mogen, worden herkend door het toegangscontrolesysteem; waardoor de deur gesloten blijft.

toegangscontrole

Alarmsysteem koppelen aan uw toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesystemen kunnen gekoppeld worden aan een bestaand of een nieuw alarmsysteem. Er hoeven dus geen dubbele handelingen verricht te worden. Nadat de systemen gekoppeld zijn, zijn er verschillende functionaliteiten van het toegangscontrolesysteem van toepassing op uw alarmsysteem. Dit levert meerdere voordelen op:

  • Een alarmsysteem dat niet gekoppeld is aan uw toegangscontrolesysteem, moet altijd middels een code in- en uitgeschakeld worden. Bij een geïntegreerd systeem hoeft u alleen uw toegangskaart voor een lezer houden om het alarmsysteem uit te schakelen.
  • Wanneer het systeem gekoppeld is kunt u zelf bepalen wie het alarmsysteem wel of niet mag in- en uitschakelen. Het toegangscontrolesysteem bepaalt via toegangskaarten wie er wel of geen autorisatie heeft.
  • Een gekoppeld alarmsysteem kan met de software van het toegangscontrolesysteem bediend worden.

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over een toegangscontrolesysteem:

Is een toegangscontrolesysteem toepasbaar op meerdere deuren?

Een toegangscontrolesysteem kan helemaal op uw situatie aangepast worden. Hij kan dan ook op meerdere deuren tegelijk worden aangesloten. Wanneer wij u een advies geven kijken wij naar uw locatie en passen ons advies helemaal aan op uw wensen en eisen.

Kan ik een toegangscontrolesysteem zelf beheren?

U kunt uw systeem zelf beheren. Bij ons toegangscontrolesysteem wordt altijd gratis software geleverd. In dit programma kunt u zelf het toegangscontrolesysteem beheren. Hierdoor kunt u zelf zaken wijzigen zodat u van niemand afhankelijk bent.

Er zijn veel bedrijven die toegangscontrole aanbieden, waarom kies ik voor jullie?

Veel bedrijven nemen meteen het volledige beheer van de toegangscontrole op zich. Dit houdt in dat u voor altijd aan deze partij gebonden bent. Het hoeft echter niet ingewikkeld te zijn. Wij zorgen dat het apparatuur gebruiksvriendelijk is en ook de bijbehorende software tegen een goede prijs geleverd wordt. Dit maakt onze toegangscontrole uniek.