Mistgenerator Mobile

De mobiele mistgenerator voor onderweg

 

Bent u op zoek naar effectieve beveiliging voor uw jachtschip, vrachtwagen of container? Met de Mistgenerator Mobile maken inbrekers geen schijn van kans en blijven uw bezittingen beschermd. Deze mobiele mistgenerator is zo compact dat hij nauwelijks ruimte inneemt en is dus ideaal voor onderweg.

Voor inbrekers lijkt het een eenvoudige kraak: een caravan, vrachtwagen of jachtschip. Er is immers amper sprake van beveiliging bij dergelijke vervoersmiddelen. Zorg dat u ongenodigde gasten een stap voor bent en schaf vandaag nog een mobiele mistgenerator aan. Hiermee ontneemt u inbrekers binnen luttele secondes volledig het zicht en staan zij machteloos. Uw bezittingen worden onzichtbaar en dit zet u in het voordeel. De dief zal opgeven en vluchten en uw bezittingen blijven ongedeerd achter, want de mist is niet schadelijk en zal vanzelf optrekken. Tegen die tijd is menselijke hulp uiteraard al lang aanwezig.

Cobra mistgenerator mobile

 

Wat doet de mobiele mistgenerator?

De mobiele mistgenerator werkt volledig op batterij en is daarom uitermate geschikt voor de beveiliging van ruimtes tot 750m3 zonder netvoeding, zoals gepantserde busjes, containers, tijdelijke opslagruimtes, bouwplaatsen, jachtschepen of wanneer u thuis stroom wilt besparen. 

Zodra het alarm wordt geactiveerd zal de mistgenerator direct beginnen met de uitstoot van een dikke mistwolk. Hierdoor zal de ruimte in rap tempo gevuld worden met een dikke mist en wordt het zicht volledig ontnomen. De inbreker ziet geen hand meer voor ogen en is genoodzaakt te vluchten, terwijl uw bezittingen onaangetast blijven.

 

Mobiele mistgenerator transport

 

Voordelen mobiele mistgenerator

Er zijn verschillende voordelen aan de aanschaf van een mobiele mistgenerator voor de bescherming van uw bezittingen of goederen:

 • Mobiele mistbeveiliging ontneemt inbrekers volledig het zicht binnen enkele seconden
 • Uw bezittingen blijven ongedeerd, want de mistvloeistof is 100% veilig getest
 • Ideaal voor de beveiliging van ruimtes zonder netvoeding, zoals bouwplaatsen, gepantserde busjes, tijdelijke opslagruimtes, containers en vrachtvervoer, jachtschepen, caravans en overig transport
 • Is effectiever dan alarmsystemen of camerabeveiliging
 • Komt in compact formaat speciaal voor onderweg
 • Werkt ruim drie maanden op batterij, zonder netvoeding

 

Waarom een mobiele mistgenerator?

De mobiele mistgenerator valt gemakkelijk weg te zetten in de hoek van een kleine ruimte. Het mag dan een compact formaat zijn, maar des te groter is het effect dat de mobiele mistgenerator teweeg brengt. Een mistmachine werkt effectiever dan camera’s of een alarm ter beveiliging, want een mistmachine schrikt de inbreker af terwijl uw bezittingen tevens beschermd blijven. De mistgenerator zorgt ervoor dat de ruimte binnen luttele seconden in een dikke mistwolk wordt gehuld, waardoor de inbreker met lege handen moet vertrekken. Als een hond met zijn staart tussen zijn poten. Want wat een dief niet ziet, kan hij ook niet stelen. Tegen de tijd dat de mist is gezakt, is menselijke hulp al ter plaatse om het over te nemen.

Bovendien is het noemenswaardig dat mistgenerator berucht is onder inbrekers. Sterker nog, het liefst lopen zij hier met een grote boog omheen. En terecht, want mistgenerator maakt een inbraak onmogelijk, zelfs voor de meest ervaren inbrekers.

Nieuwste innovatie en technologie

De mistmachines van Mistgenerator zijn ontworpen met de nieuwste innovaties op het gebied van mistbeveiliging. Met een uitstootsnelheid van 50m3 is deze mobiele mistgenerator uitgerust volgens de nieuwste technologie. Bovendien garandeert het hoge glycol percentage in onze innovatieve formule een optimale mistdichtheid.

Onze producten zijn gecertificeerd volgens de Europese regelgeving. Daarbij garanderen wij veiligheid, want onze mistvloeistof is 100% veilig getest voor objecten, mens en dier en laat geen sporen na op uw bezittingen. Zodra de mist is gezakt, lijkt het alsof er niets is voorgevallen.

 

mobiele mistgenerator jacht

Algemene informatie mobiele mistgenerator

 • De mistvloeistof is 100% veilig getest en is onschadelijk voor mens, dier en objecten
 • De mobiele mistgenerator is geschikt voor ruimtes tot 750m3
 • De batterij werkt ruim 3 maanden zonder stroom
 • Weegt 5 kg
 • Afmetingen B 25 x D 16 x H 15 cm
 • Voldoet aan de Europese CE en EMC
 • 2 jaar garantie

Vrijblijvend advies

Ontvangt u graag meer informatie over onze mistgenerator? Of wenst u expertise over geschikte beveiliging voor een specifieke ruimte? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.