In de markt van mistgeneratoren en mistmachines kunt u ook kiezen voor The Raptor. Dit systeem is zeer geschikt voor de beveiliging van bedrijfspanden, schuren, vervoersmiddelen, winkels en huizen. De werking van deze systemen is in principe hetzelfde als bij een gewone mistgenerator. Als u deze apparaten installeert bent u verzekerd van een ultieme en vernieuwende beveiliging. De rook die wordt uitgespoten zorgt namelijk voor een visuele barrière voor het ongewenste bezoek. Een inbreker zal daarom de vluchtroute kiezen. Dit effect geldt voor alle mistgeneratoren, ook voor de mistgenerator The Raptor.

The Raptor is een vernieuwende mistgenerator

De mistmachines die The Raptor worden genoemd zijn geproduceerd in Italië en bruikbaar voor elk bestaand alarmsysteem. U kunt deze systemen dus simpel koppelen aan uw bestaande alarmsystemen. Het verschil met gebruikelijke mistgeneratoren zit in de technologie van het blokkeren van het zicht. De machines produceren een mist vanuit een substantie en spuiten dit in een warmteregelaar. The Raptor is een pyrotechnisch apparaat die rook genereert gemaakt van een harde substantie zonder warmteregelaar. Door het verbranden van deze kleine deeltjes blijft er wel een klein stoflaagje achter.

The Raptor hoeft niet aangesloten te worden aan een 220 V of 110 V stopcontact om correct te werken. Ze kunnen namelijk gewoon gekoppeld worden aan een alarmsysteem met een kabel, of draadloos bij de variant die op batterijen werkt. De mistgenerator is gemaakt van een metalen kabel en een elektrisch moederbord die ervoor zorgen dat het uitspuiten van de rook wordt gecontroleerd. De techniek in de systemen zorgt ervoor dat de activatie alleen kan plaatsvinden via het gekoppelde alarmsysteem.

Gereguleerd uitstellen van de rook

Gebruikelijke varianten van de mistgenerator zijn niet in staat om gereguleerd rook uit te spuiten. Deze gaan namelijk gewoon af op het moment dat het alarm af gaat. Het voordeel aan The Raptor is dat je programma’s kan instellen waarbij het uitspuiten van de rook wordt vertraagd. Dit kan erg praktisch zijn als u goed nadenkt over de locatie waar u de mistgeneratoren gaat ophangen. Misschien is het logischer om de mistmachines iets later te laten activeren, zodat inbrekers zeker geen kans hebben. U wilt bijvoorbeeld niet dat de machines al afgaan op het moment dat de inbreker nog buiten staat, dit kan bijvoorbeeld bij voertuigen het geval zijn. Het instellen van vertraging programma’s heeft nog een ander voordeel. U kunt namelijk meerdere mistgeneratoren op andere momenten laten afgaan. Op deze manier kunt u zelf een beveiligingsprogramma instellen, bijvoorbeeld gericht op de verwachte route van de inbreker.

Specificaties

Hieronder volgen de belangrijkste specificaties van de mistgenerator The Raptor:

Basis Batterij
Uitrusten en schieten Ja Ja
Blokkering zicht Niet volledig Niet volledig
12V 100mA power nodig Ja Nee
Max. m³ rook 100 m³ 100 m³
Aantal keren gebruiken per patroon 1 1
Duur van het uitspuiten 25 sec 25 sec
Hygiëne Lichte stof overblijfsel Lichte stof overblijfsel
Geur Wierook Wierook
Batterij Nee Ja
Gereguleerd uitstellen Ja Ja
Certificaten Ja, P1 volgens de huidige werking Ja, P1 volgens de huidige werking

De voordelen op een rijtje

Als u op zoek bent naar een mistgenerator die voldoet aan uw eisen, dan is de mistgenerator The Raptor misschien wel geschikt voor uw beveiliging. Het meest belangrijke voordeel is het instellen van programma’s. Het gebruik van The Raptor heeft nog veel meer voordelen:

  • Programma’s om uit te stellen helpen u doelbewust te beveiligen.
  • Draadloze mogelijkheden.
  • De afmetingen zijn klein, waardoor dit compacte apparaat erg gebruiksvriendelijk is.
  • Er is geen elektriciteitstoevoer nodig.
  • De prijzen zijn laag.
  • Installeren is erg eenvoudig, u koppelt het apparaat gewoon aan uw alarmsysteem.
  • Het onderhoud kost niet veel tijd, na elk gebruik vervangt u het patroon.
  • U kunt de mistgenerator The Raptor gebruiken voor de beveiliging van bijvoorbeeld busjes, kluizen, campers, caravans, vrachtwagens, trucks, boten, winkels, huizen en schuren.

Nu hier verkrijgbaar voor €350,- exclusief BTW!