Van de vele beveiligingssystemen die momenteel in omloop zijn, is mistbeveiliging van Mistbeveiliging BV tegenwoordig de meest effectieve manier om u te beschermen tegen een inbraak, ramkraak of overval. Een mistgenerator zorgt er namelijk voor dat kleine, maar ook zeer grote ruimtes binnen enkele seconden gevuld zijn met een zeer dikke onschadelijke mist.

Mistgenerator: beschermt uw goederen

Onze mistgeneratoren werken zo snel dat uw goederen en kostbaarheden beschermd zijn tegen criminelen met slechte bedoelingen. Deze vorm van beveiliging noemen wij mistbeveiliging. U kunt het echter nog beter uitbreiden. Een mistgenerator wordt namelijk gekoppeld aan een alarmsysteem, waardoor het apparaat constant gemonitord wordt. Door deze koppeling geeft een mistgenerator, na activatie, aan een meldkamer door dat er een mistactivatie is geweest. De meldkamer weet dan meteen dat er iets mis is en kan actie ondernemen.

Mistbeveiliging BV

Mistbeveiliging is een initiatief van Mistbeveiliging B.V. Een beveiligingsspeler die al ruim tien jaar actief is in de beveiligingsbranche. Door deze jarenlange ervaring, zijn zij altijd gericht op de unieke situatie van een klant. Elk te beveiligen object is namelijk anders, waardoor geen een beveiligingsoplossing hetzelfde is. Heeft u bijvoorbeeld een klein huis? Een grote villa? Wilt u een kantoor beveiligen? Is er maar één ingang of juist veel meer? Er zijn tal van factoren die bepalen hoe u mistbeveiliging het best kunt inzetten. Naast mistbeveiliging voorzien wij ook in camerabeveiliging, alarmsystemen en toegangscontrole. Daarnaast werkt Mistbeveiliging BV met de grootste verzekeraars van Nederland. Deze samenwerking is ontstaan omdat steeds meer mensen met een verzekering een risico lopen. De verzekeraar moet daardoor grote bedragen uitkeren die makkelijk voorkomen kunnen worden. Dit proberen we dan ook gezamenlijk in de toom te houden. Hier is de eindgebruiker natuurlijk het meest bij gebaat.

Heeft u vragen met betrekking tot een mistbeveiliging concept neemt u dan eens contact met ons op. Wij kunnen u eventueel ook geheel vrijblijvend voorzien van een demonstratie van een mistgenerator.