+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Mistgeneratoren bij Chromeburner, verhuizing

Enkele jaren geleden hebben wij een van onze gerespecteerde klanten mogen helpen met een installatie van mistgeneratoren. Dezelfde klant heeft ons benaderd om ook hun verhuizing voor ze te regelen. Deze klant heeft gekozen voor mistbeveiliging. Omdat er vanuit de verzekeraar een eis voor klasse 4 was om het geheel in dekking te krijgen. Perfect voor een mooi mistbeveiligingsconcept.

We hebben de showroom en het magazijn van de klant van tien mistgeneratoren voorzien. Hiermee wordt de volledige ruimte gedekt. De mistgeneratoren zijn zo geïnstalleerd dat er zonder inlooptijd wordt gewerkt. Bij een geverifieerd alarm tijdens een inbraak zullen de mistgeneratoren direct in werking treden, waardoor een inbreker geen kans heeft om het pand met een buit te verlaten.

MISTGENERATOREN BIJ CHROMEBURNER

ChromeBurner is een zeer grote Europese speler op het gebied van motorhelmen, -kleding en -motoraccessoires en heeft de laatste tijd een ongekende groei doorgemaakt. Samen met een geweldig team doen zij er dan ook alles aan om in de behoeften van de klant te voorzien en deze groei te behouden. Om er voor te zorgen dat zij ook de komende tijd kunnen doorgroeien, was een nieuw pand noodzakelijk. Een verhuizing is natuurlijk niet in één dag gedaan, waardoor wij voor een aantal uitdagingen kwamen te staan. De mistgeneratoren moesten namelijk op het juiste moment ontkoppeld worden aangezien er natuurlijk nog goederen op de oude locatie lagen en ook deze goed beveiligd moesten worden. Na een seintje van de projectmanager zorgden wij dat de infrastructuur van de nieuwe installatie voor de mistgeneratoren al klaar lag.

Wij hebben vervolgens in slechts één week tijd 10 mistgeneratoren kunnen verhuizen, ontkoppeld en herplaatst. Bij oplevering hebben we het mistbeveiliging concept natuurlijk getest om te kijken of de gehele ruimte goed gevuld werd en de crimineel bij een aanval kansloos is.

WAAROM EEN MISTGENERATOR?

In geval van ChromeBurner zijn vooral de motoraccessoires zeer gewild bij criminelen. In geval van dit pand was het bouwkundig erg moeilijk om het pand met rolluiken en sterkere wanden uit te rusten. Daarnaast zijn deze maatregelen niet alleen moeilijker, ze zijn ook nog eens ontzettend duur en niet mee te verhuizen. In geval van deze ondernemer erg vervelend, want het oude pand was een huurpand. Dit houdt in dat de bouwkundige maatregelen van de ondernemer achter zouden blijven bij het opzeggen van de huur. Nu was het een kwestie van ontkoppelen van de mistgeneratoren en de nieuwe posities tijdens de projectie intekenen en vervolgens verhuizen. U kunt de mistgeneratoren dus altijd meeverhuizen en daarnaast zijn ze in de ogen van de verzekeraar ook een veel beter en effectiever beveiligingsmiddel dan bijvoorbeeld een rolluik.

ROLLUIKEN VS. MISTGENERATOREN

Rolluiken worden al jarenlang als een van de betere beveiligingsmaatregelen gezien. Een rolluik zorgt ervoor dat de ondernemer een inbraak met ongeveer 5 minuten kan vertragen. Best een aardige vertraging aangezien een inbraak natuurlijk altijd snel moet gebeuren. Waar de rolluik voor een vertraging van 5 minuten zorgt, zorgt de mistgenerator voor een vertraging van 10 minuten. Dubbel zo zwaar dus! Heeft u een project waar u graag een deskundige naar laat kijken? Of heeft u twee locaties die tegelijk beveiligd moeten worden en weet u niet precies hoe u dit wilt organiseren? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info