+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

NUVO leden ontvangen korting

NUVO leden ontvangen korting op veiligheidsscan en een mistmachine. Steeds vaker zijn opticiens het doelwit van ram- of plofkraken. Inbrekers gaan voor een snelle buit, vernielen de gevel van de winkel of rijden met een busje zo de glazen voordeur in. Vervolgens maken zij buit van alles wat ze te pakken kunnen krijgen. Steeds meer opticiens zijn de dupe. Daarom heeft NUVO, de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven, na de inbraakgolf een mooie aanbieding met Mistbeveiliging B.V. opgezet. Leden van de NUVO kunnen nu een gratis veiligheidsscan laten uitvoeren ter waarde van € 150 en krijgen 10% korting op de aanschaf van een mistmachine.

 

Mistmachine als oplossing

Het is tegenwoordig niet eenvoudig criminelen buiten de deur te houden. Ze worden steeds brutaler met methodes om winkels binnen te dringen. Enkel een beveiligingscamera of alarm volstaat niet meer om ze af te schrikken. Eer hulptroepen gearriveerd zijn, zijn de inbrekers alweer gevlogen.

Voor veel opticiens biedt een mistmachine de ideale uitkomst. Deze zet, bij activatie van het alarm, de hele ruimte binnen enkele seconden in een dikke mistwolk. Vervolgens zien inbrekers geen hand voor ogen meer en kunnen geen buit meer maken. Als ze geluk hebben kunnen zij nog net de uitgang van de winkel vinden om te vluchten. Een pechvogel blijft gedesorienteerd achter en wordt gearresteerd wanneer hulptroepen arriveren. 

NUVO leden ontvangen korting

NUVO erkent het probleem waar veel opticiens mee kampen tegenwoordig: de veiligheid van de winkel en het personeel. Daarom heeft NUVO na de inbraakgolf een mooie aanbieding met Mistbeveiliging B.V. opgezet. Leden van de NUVO kunnen nu een gratis veiligheidsscan laten uitvoeren ter waarde van € 150 en krijgen 10% korting op de aanschaf van een mistmachine.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of ga naar deze link voor meer informatie.

 

Vorige

Volgende

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info