+31 (0)85 - 273 84 86 info@mistbeveiliging.nl

Alarmsystemen

Een alarmsysteem bestaat uit een meldkamer, toegangscontrole, detectie en centrale.

Alles over alarmsystemen

Een alarmsysteem beveiligt uw huis of bedrijfspand. Deze detecteert criminelen en ongenode gasten vroegtijdig en schakelt hulpdiensten indien nodig gelijk in. Wilt u een alarmsysteem aanschaffen? Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie. Daarnaast komen wij graag bij u langs om u van een passend advies te voorzien.

Wat is een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is net een kloppend hart. Het alarmsysteem, ook wel het hart, staat in verbinding met allerlei detectiepunten, uw beveiligingscamera’s en kan zelfs aangesloten worden op een meldkamer. Vanuit het alarmsysteem wordt dan ook alles omtrent het beveiligen geregeld en aangestuurd. Een goed alarmsysteem bestaat vaak uit de volgende componenten: detectoren, magneetcontacten op de deuren, een flitser, een sirene, een paniekknop en een doormeldingsverbinding naar een meldkamer. U kunt dit altijd uitbreiden met een beveiligingscamera of mistgenerator.

Waarom een alarmsysteem?

U goed voelen in een huis, kan pas als het een vertrouwde en veilige omgeving is voor u en uw naasten. Een inbraak of overval laat dit gevoel binnen enkele seconden verdwijnen. Het aanschaffen van een alarmsysteem stelt u niet alleen gerust, maar zorgt ervoor dat u altijd optimaal van uw leefomgeving blijft genieten. Alarmsystemen zorgen er namelijk voor dat uw pand, winkel of bedrijf altijd beveiligd wordt en de hulpdiensten automatisch ingeschakeld worden. Zo is de politie al onderweg voordat de inbreker of overvaller binnen is.

80% van de inbraken is een gelegenheidsinbraak. Wanneer zo’n inbreker ziet dat uw huis goed beveiligd is, zal hij uw huis een stuk sneller voorbij lopen. Een alarmsysteem wordt dan niet alleen ingeschakeld om uw goederen en kostbaarheden te beveiligen, maar ook om inbrekers al op voorhand buiten de deur te houden. Er zijn echter nog veel meer redenen om een alarmsysteem aan te schaffen. Zo kan een alarmsysteem ook rook- of brand detecteren en kan de brandweer automatisch ingeschakeld worden. De brandweer is op die manier veel sneller ter plaatse en worden er een hoop kostbare minuten gewonnen. Deze minuten zijn zeker bij het blussen van een brand ontzettend cruciaal.

Alarmsysteem leasen

Wij horen vaak de misvatting dat een alarmsysteem alleen voor mensen met geld is. Voelt u zich onveilig in uw eigen huis? Maar heeft u momenteel niet de middelen om een goed alarmsysteem aan te schaffen? Dan kunt u bij ons voor 1 euro per dag een alarmsysteem leasen. Dit is gedurende een periode van 5 jaar.

Alarmsysteem offerte

Elk alarmsysteem kan niet zomaar bij de eerste de beste winkel gekocht worden, maar is maatwerk. Geen een offerte is daarom hetzelfde. Wilt u precies weten welke componenten er in uw situatie aangeraden worden of heeft u zelf bepaalde ideeën over de componenten van het alarmsysteem? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen namelijk graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te maken.

Vind hier eer informatie over alarmsystemen. Neem contact met ons op voor advies.

WhatsApp WhatsApp ons voor meer info